ØRJAN JENSEN

5 års høyskoleutdanning innen grafisk design, illustrasjon, foto, multimediedesign og animasjon ved Khio/Oslo og HiVolda. 

Solid erfaring innen alt fra planlegging, utvikling og produksjon av læringsmateriell både på papir og digitalt, illustrasjon, grafisk design, web, sosiale medier, undervisningsfilmer, prosjektarbeid, settbygging, verkstedsjobbing, tekst, presentasjon m.m. 

Lang og variert bakgrunn fra kundekontakt og prosjektstyring gjennom drift av eget firma og som arrangør av både musikk- og filmfestivaler samt andre events. 

Er sosial og liker å formidle kunnskap og opplevelser, enten det er visuelt eller verbalt, én til én, eller for grupper. Har holdt kurs i kreativitet/avistegning for Den Kulturelle Skolesekken og vært innleid av NAV for å kurse individuelt i indesign. 

Er sterk på Illustrator, Photoshop, Indesign, Flash/AnimateCC, After Effects, Premiere Pro, Acrobat, Videoscribe m.m. og jobber nå også på et prosjekt for å oppdatere og utvikle egen webkompetanse. Så liker å lære og er opptatt av å holde meg oppdatert, så setter meg inn i nye program når det måtte kreves, med stor glede. God kjennskap til og erfaren bruker av sosiale medier.  

Er rask og effektiv, men er samtidig opptatt av kvalitet og nøyaktighet.

Klikk på knapp for å se CV.

TA KONTAKT

Ørjan Jensen

Kongeveien 3

1550 Hølen

jensen@superpop.no

Tel: +47 98000840

Success! Message received.